top of page
Jonas Branding by Aria Portratis-92.jpg
3_edited.png

Jonas Lönnqvist

Jag heter Jonas och jag bor i Jakobstad tillsammans med min kära fästmö och vår fina dotter. Familjelivet värderar jag högt och det utgör en grund i mitt vardagliga liv.

Att vistas i naturen, framför allt i skogen, att vinterbada och att bada bastu ger mig återhämtning i en hektisk vardag. Stugliv under sommarhalvåret njuter jag av, till stor del tack vare närheten till naturen men även pga. det "långsamma vardagstempot" som en mer primitiv livsstil erbjuder.

Jag får mycket ut av att ta del andra människors upplevelser av små och stora vardagliga ting samt av att dela med mig av mina egna upplevelser och erfarenheter. Ju öppnare, personligare och ärligare människomöten och samtal jag får ta del av desto bättre trivs jag. 

Jag trivs också väldigt bra i mitt eget sällskap och mår bra när det är stillsamt inom och runt om kring mig. Kvalitetstid deluxe, med mig själv, är att gå på längre vandringar i ödemark och nationalparker.

Jag har en vetgirig personlighet och nördar gärna in mig på detaljer. Hur människans kropp och sinne fungerar, och varför, intresserar mig oerhört mycket. Jag dras ofta till det vetenskapliga och faktabaserade och tenderar möta mig själv och omvärlden från ett sådant perspektiv. Under de senaste åren har dock andliga och själsliga dimensioner inom mig fått växa och att prioritera den tillväxten har blivit allt viktigare för mig. 

De "sakliga och djupa" egenskaper jag har balanserar jag ut med lättsamhet, torr humor, lekfullhet och fjanteri. När det fjantiga inom mig inte infinner sig naturligt i mitt vardagliga liv är det ett tydligt tecken på att jag inte är i balans. 

Jonas Branding by Aria Portratis-76.jpg

Min story

Under uppdatering...

Body-Mind yada yada - hjälp finns att få

Under uppdatering...

bottom of page